O nama - Travalan

Travalan je farmaceutska kompanija čija je misija da zadovolji potrebe tržišta i zahteve naših poslovnih partnera u oblasti trgovine savremenim lekovima, dodacima ishrani i medicinskim uređajima.

Naša misija je posvećena unapređenju života kroz inovacije u oblasti medicine i farmacije.

Zalažemo se za pružanje sigurnih, efikasnih i pristupačnih lekova koji poboljšavaju zdravlje i blagostanje naših pacijenata. Kroz predanost kvalitetu, etičkom poslovanju i istraživanju, težimo postati lider u pružanju rešenja koja unapređuju ljudsko zdravlje.

Naš tim koji čine iskusni profesionalci i mladi, kvalifikovani i visoko motivisani ljudi za rad u sinergiji s ciljem postizanja vrhunskih rezultata, prateći najviše standarde i doprinoseći zajednici kroz odgovorno poslovanje.

S ponosom gradimo most između inovacija i pacijenata, čineći svet zdravijim mestom. 

Pružamo širok spektar usluga uključujući registraciju, uvoz, distribuciju, marketing i promociju. Fokus naše pažnje i aktivnosti je podrška našim klijentima u rešavanju njihovih zdravstvenih problema, čuvanju i unapređenju njihovog zdravlja.

Težimo da budemo prepoznati kao lider i pouzdan partner u razvoju i proizvodnji lekova i dijetetskih suplemenata, koji transformišu način lečenja i unapređuju kvalitet života.

Poštujemo naše partnere i sebe. Cenimo ljude i pružamo sigurnost posla. uživamo u onome što radimo i radimo s radošću. Posvećeni smo našim ciljevima.