Kućna Medicina

Pripadnost savremeno organizovanoj poslovnoj grupaciji, zajedno sa veledrogerijom TRAVALAN doo iz Novog Sada i zdravstvenom ustanovom APOTEKA LIVADA iz Beograda, omogućava nam da svojim korisnicima i poslovnim partnerima obezbedimo saradnju sa pouzdanim i stabilnim poslovnim partnerom.

Kućna Medicina

KUĆNA MEDICINA je nastala kao rezultat partnerske vizije da se u uslovima sve bržeg razvoja tehnologije i usluga u medicini razvije kompanija koja će svojim kapacitetom i kvalitetom biti osposobljena da omogući njihovu brzu primene na domaćem tržištu za potrebe: zdravstvene preventive, dijagnostike i terapija u kućnim uslovima. Imajući u vidu specifičnosti domaćeg tržišta, naša misija je da zahvaljujući uspostavljanja čvrstog poslovnog partnerstva sa vodećim proizvođačima i distributerima doprinesemo razvoju svesti o velikim mogućnostima primene savremene medicinske tehnike izvan medicinskih ustanova i da istovremeno istu učinimo dostupnom najširem krugu korisnika.

Vrhunski asortiman proizvoda

Naš asortiman je kreiran na osnovu dugoročnog kontinuiranog praćenja vodećih svetskih dostignuća i iskustava u oblasti primene medicinskih sredstava u saradnji sa vodećim domaćim medicinskim stručnjacima.

Zahvaljujući tome, čine ga isključivo proizvodi sledećih karakteristika:

  • dokazanih medicinskih svojstava i proverene efikasnosti
  • najvišeg tehnološkog nivoa u svojoj klasi,
  • vrhunskog kvaliteta izrade od strane renomiranih proizvođača,
  • koji poseduju najviše međunarodne sertifikate i standarde kvaliteta,
  • koji su registrovani kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije i
  • najpovoljnijeg su odnosa kvaliteta i cena na tržištu,
  • pozdani su, jednostavni za upotrebu i laki za održavanje,
  • mogu se koristiti izvan i u okviru medicinskih ustanova.

Prateće usluge i asortiman

Kontinuirano usavršavanje našeg osoblja i jačanje tehničke infrastrukture omogućava nam da našim korisnicima obezbezbeđujemo pružanje postprodajnih usluga visokog kvaliteta bilo da je reč o: instaliranju proizvoda, obuci za njihovo korišćenje, redovnom ili vanrednom održavanju.

Svi naši zastupnički ugovori uključuju obavezu proizvođača da omoguće dugoročno servisiranje proizvoda i snabdevanje originalnim rezervnim delovima i potrošnim materijalom vrhunskog kvaliteta. Za sva medicinska sredstva i prateći asortiman iz naše ponude, posedujemo međunarodne sertifikate o ispunjenosti najviših standarda kvaliteta EU i registraciona rešenja izdata od strane od strane ALIMS.

Gde možete da poručite proizvode kućne medicine?